Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák hotelek Magyarországi szállások listája

Győri szállodák és hotelek kedvezményes áron

Győr megyei jogú város, Győr-Moson-Sopron megye székhelye, a régió kereskedelmi és kulturális központja, mely remek közlekedésnél, a Bécset és Budapestet összekötő autópálya mentén található. Természeti adottságai, történelmi műemlékei, kulturális programkínálata rengeteg látogatót vonzanak. További említésre méltó nevezetessége a 2003-ban megnyílt Rába-Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő. Az alábbiakban szereplő 3-4 csillagos győri szállodák, hotelek és panziók mind kiváló minőségben és elérhető áron kínálnak szállás lehetőségeket. Töltsön el néhány pihentető napot Győrben, foglaljon már most szállást a válogatásunkban szereplő győri szállodák, hotelek és panziók egyikében! Tekintse meg a HotelTelNet válogatásában szereplő hotelek akciós ajánlatait!

Győr megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A város Közép-Európa egyik legfontosabb útján helyezkedik el, félúton Budapest és Bécs között. Három folyó, a Duna, a Rába és a Rábca(illetve a Marcal) összefolyásánál, a Kisalföld közepén települt. A város középpontjában található a Rába által kialakított Radó-sziget, valamint a város határában a Duna által képzett Szúnyog-sziget. Központi fekvése már a római időkben stratégiai szerepet biztosított a város számára. A török korban a város a kereszténység végváraként kulcsfontosságú szerepet játszott Európa védelmében. Magyarország műemlékekben leggazdagabb városa. A barokk belváros rekonstukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szűk közök belvárosi sétára invitálják a látogatót. A barangoláshoz csábító hátteret nyújtanak az ódon utcákban meghúzódó
kávéházak, éttermek, panziók, valamint a méltán híres vendéglátás. Győr fesztiválváros, ahol tavasztól késő őszig kínálják művészeti eseményeiket a fesztiválok.

Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben:
Győri szállodák - Győri hotelek - Győri apartmanok Szálloda Győr belvárosában, Olcsó szállás Győrben, 3 csillagos szállodák Győr centrumában, 4 csillagos hotelek Győr sétáló utcájában, Wellness hétvége Győrben a Termál és élményfürdőben.

Hotel Rába City Center Győr A szálloda Győr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején, a Bécs-Budapest főútvonal közelében található.

Hotel Fonte Győr A hotel Győr történelmi belvárosában, a Nemzeti Színház szomszédságában található.

Hotel Ibis Győr A szálloda 800 méterre a városközponttól található, a Kereskedelmi és Iparkamara épületéhez kapcsolódva.

Hotel Kálvária Győr A szálloda a barokk győri belvároshoz és a győri termálfürdőhöz közel, jól megközelíthető helyen található.

Hotel Klastrom Győr A Hotel Klastrom Győrben, a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő közelében található.

Hotel Révész Győr Győr második legnagyobb szállodája, a város kertvárosi részén, a régi víztorony szomszédságában található.

Hotel Famulus Győr A szálloda Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben található. A hotel a város egyik legnagyobb, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó szállodája.

Amstel Hattyú Inn Győr Amstel - Hattyú Fogadó = Minőség megfizethető áron. A családi tulajdonban lévő fogadóhoz 5500 m2- park tartozik, sportolási és szórakozási lehetőségekkel.

Hotel Isabell Győr A 2006-ban nyílt 4 csillagos szálloda Győr történelmi belvárosától 5 percre, a termálfürdőtől 200 méterre található.

Vissza a főoldalra